Mærkesvømning 23.03.2023 og afslutning 30.03.2023

Mærkesvømning

Torsdag d. 23/3 afholdes Bording Svømmeklub mærkesvømning.


Der er mulighed for at svømme fra kl. 17.15-18.30. Man kan svømme i hele perioden uanset tidspunktet man normal svømmer på. 

Inden svømmeren påbegynder mærkesvømning, skal de registreres på en bane. Henvend jer gerne en svømmetræner for at få anvist en bane. 

For at mærkesvømningen kan gennemføres, har vi brug for hjælpende hænder fra forældre, ellers kan vi blive nødt til at aflyse mærkesvømningen på dagen. 

Vi har brug for hjælp til at tælle baner. Man behøver ikke hjælpe i hele tidsrummet, men der skal være nogen til hjælp hele tiden.  

Der er mulighed for at købe mærker til 20 kr.på dagen, eller efter aftale til afslutningen.

Diplomer uddeles d. 30/3. 

Vi gør opmærksom på at der ikke må bruges mobiltelefoner i svømmehallen, og derfor heller ikke tages billeder til mærkesvømningen. Svømmeklubben tager stemningsbilleder, som lægges på hjemmesiden og facebook.

De yngste svømmere kan opnå et 25 m. mærke ved at svømme to baner i det lille bassin, efter aftale med svømmetræneren Weronika. 

Regler for mærkesvømning kan ses her.

Afslutning

Torsdag d. 30/3 afholdes der afslutning på holdene, her svømmer man på sine “normale tidspunkter”, enten 17.15-18.00 eller 18.00-18.45. 

Denne aften uddeles der diplomer, og der er også mulighed for at købe mærker for sin præstation til mærkesvømningen.

OBS at familieholdet holder afslutning d. 31/3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Please reload

Vent venligst...