Information om vintersvømning

Kære forældre til børn til vintersvømning


Vi i svømmeklubben, bestyrelsen, trænere og hjælpetrænere har set frem til vintersæsonen og glæder os til at lære jeres børn en masse i vandet!

For flere af vores trænere og hjælpetrænere er det første sæson som frivillig i vintersæsonen. Ligesom første sæson for flere af børnene.

Lad os derfor få en god og rolig start sammen og lad os lære hinanden at kende på holdene.
For at gøre dette lettest for os, vil vi komme med en kraftig opfordring til at i som forældre opholder jer i forområdet mellem omklædningsrummene fra uge 43 og frem. Vi skal nok hente jer hvis der bliver brug for jer, eller hvis børnene skal vise jer noget.

Vi vil også komme med en opfordring til at det lange hår sættes op i elastikker til svømning, så børnene ikke skal koncentrere sig om at får hår væk fra ansigtet. Ligeledes er det en fordel hvis øreringene kan blive hjemme, så vi ikke har uheld på den front.

Det kan også være en rigtig god ide for nogle af børnene, at have en våddragt på til svømning, som kan hjælpe med at holde varmen i vandet, særligt i det store bassin.

Vi skal også lige minde jer om, at svømmehallen og omklædningsrummene er mobiltelefonfri, så brug af mobiltelefoner er forbeholdt i forområdet.

Husk på at alle trænere og hjælpetrænere er frivillige – alle ønsker blot at give børnene nogle rigtig gode stunder og succes oplevelser i vandet! Så hvis der skulle være noget som du har behov for at vende med os, så overvej om det kan gøres via bestyrelsen, via kontakt@bordingsvoemmeklub.dk eller traener@bordingsvoemmeklub.dk

Hvis der er noget vi bør vide om jeres børn, som har indflydelse på undervisningen, må I selvfølgelig meget gerne tage fat i holdets træner inden undervisningen starter kl. 17.15 eller efter kl.18.45.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Please reload

Vent venligst...