Corona restriktioner

Kære medlemmer

I samarbejde med DGI får vi følgende ud af fredagens pressemøde 23-10-2020

BØRN OG UNGE
Undervisning for børn og unge (under 21 år) fortsætter, som det ser ud lige pt, uændret. Dvs alle vores torsdag hold fortsætter som hidtil.

FAMILIESVØMNING fredag
Det ses som et børnehold, hvor det antal voksne, som er nødvendige for at gennemføre undervisningen forsvarligt – dvs. maks 1 forælder pr. barn, må være tilstede.

MUNDBIND/VISIR
Fra torsdag d. 29. oktober er der krav om brug af mundbind/visir på offentligt steder for personer over 12 år.
De officielle udmeldinger er gældende, så det forventes, at der fra torsdag er krav om mundbind/visir for både deltagere og eventuelle forældre som opholder sig i svømmehallen, uden at være igang med svømmeundervisning, dog ud fra følgende tolkning, som pt er udmeldingen fra Dansk Svømmeunion:

“Man skal have mundbind på, når man ikke udøver sin idrætsaktivitet. Der vil dog være en undtagelse, hvis aktivitetens natur gør det umuligt at håndtere et krav om mundbind.
Det gælder for eksempel i forbindelse med badning eller i et omklædningsrum.
Vi forstår overordnede retningslinje om mundbind således, at man som badende ikke skal bære mundbind inde i selve svømmehallen.” – Dansk Svømmeunion, Lørdag d. 24. okt. kl. 20.44
Dvs at man bærer mundbind, indtil man har skiftet til badetøj.

BEGRÆNS OPHOLD
Vi henviser igen til, at ophold indendøre, begrænses mest muligt, og foregår iført mundbind/ visir – som sagt før, vent gerne i bilen, imens dit barn svømmer!

BEMÆRK: Brug af mundbind/visir er den enkeltes ansvar. Såfremt retningslinjerne ikke overholdes, og der ikke rettes ind, efter påtale fra andre udøvere / instruktører, forbeholder vi os retten til at bortvise medlemmet – et medlem, hvis forælder der ikke overholder retningslinjerne, vil på samme vis kunne bortvises.
Med mindre man har indgået aftale med et bestyrelsesmedlem på forhånd, om at man er blandt de grupper, som er undtaget brug af værnemidler.

YDERLIGERE INFO
Vi vil naturligvis opdatere, når vi har nyt – følg meget gerne med på Facebook
Har du specifikke spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os
Spørgsmål kan rettes til klubbens formand.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Please reload

Vent venligst...